Про компанію:

З 2001 року наше підприємство спеціалізується на виробництві робочого, форменного, медичного та корпоративного одягу. Протягом десяти років наш колектив набуває знань, досвіду і постійно розвивається. На сьогоднійшній день ми з впевненістю можемо сказати, що досягли неабияких успіхів у забезпеченні спецодягом у різних галузях промисловості та сферах обслуговування, а саме: будівельній, харчовій, транспортній, енергетичній, сільськогосподарській. Нашими постійними клієнтами також є вищі навчальні заклади, медичні установи, силові і відомчі структури.

Головним пріоритетом нашого підприємства завжди були і залишаються постійне вдосконалення і пошук нових можливостей.

Беручи приклад з європейських стандартів щодо якості пошиття і функціональності тієї чи іншої моделі одягу перейняли технологію пошиття і конструювання виробів.

Для забезпечення охорони праці і здоров"я людини ми пропонуємо засоби індивідуального захисту, а саме: будівельні каски, окуляри, респіратори, рукавиці. У широкому асортименті під замовлення клієнта взуття робоче вітчизняного виробника.

А також пропонуємо для різних закладів — готелей, санаторіїв, гуртожитків та баз відпочинку м"ягкий інвентар: махрові та вафельні рушники, комплекти постілі, подушки, матраци, ковдри, коцики, одіяла.

Оформлення бенкетних залів текстильними виробами — штори, тюлі, гардини, пошиття скатертин і серветок, накидок на крісла під замовлення клієнта.

З повагою колектив підприємства "Аріадна".

Контакти

Україна Львівька обл. м.Львів вул. Городоцька,23 2-й поверх

(Навпроти "Фокстроту")

Тел: (032)240-32-08

Тел: (067)675-85-23

Тел: (067)675-85-24

Тел: (050)370-23-01

Тел: (050)370-23-02